Brza i besplatna dostava za cijelu BiH

SAMSUNG televizor 65Q6F QLED, 65" (165 cm), 4K Ultra HD, Smart, Srebreni

Dijagonala ekrana

Veličina
65"

Tip ekrana

Tip
QLED

Rezolucija

Rezolucija
4K Ultra HD

Smart

Smart
DA
Tizen 4.0

Garancija proizvoda GARANCIJA 24 mjeseca/mjeseci
Besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 150KM
Načini plaćana MOŽETE PLATITI: Pouzećem, karticama jednokratno i na rate, virmanom. Saznaj više

Specifikacije i detalji

Šifra proizvoda 004324
Model QE65Q6FNATXXH
Ekran 65" QLED / 4K Ultra HD / 2800 PQI Hz
Ekran ostalo Q HDR 1000, HDR10+, PQI: 2800, Supreme UHD Dimming, Ultra Slim Array, Wide Viewing Angle
Smart DA, Operativni sistem: Tizen 4.0
Konektori Wi-FI: DA, HMDI x4, USB x2, LAN, Digitalni audioizlaz (optički), RF ulaz x1, CI, Anynet+ (HDMI-CEC)
Tjuneri Analogni, DVB-T2CS2 x 2
Audio Dolby Digital Plus, Dubokotonac, Multiroom Link, Blutooth Audio
Dimenzija / Težina Bez Postolja: 144.63 x 90.94 x 28.57 (mm) / Težina: 32.0000 kg
Sadržaj u kutiji Daljinski upravljač, Baterije za daljinski, Stalak za TV, Strujno kablo, Uputstvo za upotrebu
Garancija 24 mjeseca/mjeseci

Q Colour

Pet reči – više od jedne milijardu boja. Gledaj omiljene emisije i filmove uz dosad najrealističnije, najvernije i najživopisnije boje. Posmatraj sve suptilne boje u svakom kadru, kao da si usred akcije.

QColor

Volumen boja

Q6F pruža 100%-ni volumen boja, odnosno maksimalno povećava opseg tačnih, bogatih i detaljnih boja koje možeš videti na televizoru.

volumen boja

Q Contrast

Uživajte u neometanoj zabavi. Pronađite sve suptilne detalje u najtamnijim kadrovima. Uz funkciju Q Contrast, videćeš sve najsitnije aspekte svakog kadra, čak i kad su upaljena sva svetla u prostoriji.

Q Contrast

Q HDR 1000 (HDR 10+)

Širi opseg osvetljenosti i kontrasta funkcije Q HDR 1000, pogonjene mehanizmom HDR10+, omogućava ti da gledaš režiserovim očima. Posmatrajte detalje koje ranije niste mogli, kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim kadrovima.

Dug radni vijek

Kvantne tačke QLED televizora su neorganskog porekla. To znači da ekran neće vremenom sagoreti, a izvanredne boje i detalji koje vidite danas ostaće nepromenjeni tokom vremena.

dug radni vijek

* Šta znači Screen Burn efekat? Screen Burn je trajno oštećenje delova TV-ekrana koji može nastati usled prikazivanja iste slike ili kadra duže vreme.** Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Q Engine

Spektakularan kvalitet QLED televizora pokreće neuporedivi Q Engine. On u tren oka analizira svaku scenu koju gledaš kako bi ti doneo odlične boje, kontrast i detalje.

q engine

Gledajte sliku, a ne televizor

Uveri se i sam kako Q6F može da izdigne tvoje gledalačko iskustvo svojom rafiniranom elegancijom i stilom.

Riješen problem sa kablovima

Q6F je tako dizajniran da se žice iz televizora ne vide. U samo tri koraka. 1. korak Uključi kabl u utičnicu. 2. korak Uvuci kablove u ugrađenu liniju sa zadnje strane.3. korak Uredno rasporedi kablove kroz postolje za TV.

Dekor

Ukrasi dnevnu sobu talasom boja. Postavi interaktivnu pozadinu koja se savršeno uklapa u vašu sredinu uz pomoć ambijentalnog režima.

Informacije

Primaj svakodnevne informacije kao što su vremenska prognoza, spoljna temperatura i najvažnije vesti uz interaktivnu pozadinu koja QLED ekranu daje efekat prozirnosti.

Fotografija

Oživi sve svoje uspomene. Pretvori dnevnu sobu u ličnu galeriju prikazivanjem fotografija sa svog mobilnog uređaja.

Muzika

Uživaj u pozadinskoj muzici u svakodnevnom životu. Samo pusti muziku govornom komandom ili putem mobilnog telefona priključenog preko BT veze.

Dizajn od 360°

Uživaj u sadržaju dok gledaš širi senzitivni ekran. Q6F ima jasni i minimalni dizajn od 360° koji tvoje oči fokusira baš na ono što najviše voliš.

 Dizajn 360

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

Stigni do zabave na brži, lakši i inteligentniji način. Lični pomoćnik koji ti pomaže, daljinski upravljač za kontrolu svega i jednostavno čvorište za kontrolu svih uređaja. Pretražuj manje, gledaj više. Uživanje u televiziji nikad nije bilo lakše.

Jedan daljinski upravljač

Lako kontroliši sve priključene uređaje i sadržaj preko samo jednog daljinskog upravljača. On poseduje i funkciju autodetekcije koja automatski spaja i označava sve priključene uređaje. Lako se pronalazi, lako se koristi. Samo jedan daljinski upravljač.

Jedan daljinski upravljač

Univerzalni vodič

Ne gubi vreme brinući o tome šta ćeš sledeće gledati. Univerzalni vodič ti pokazuje ne samo popularne emisije i sadržaje, već uz to posebno preporučuje sadržaje kakvi se tebi sviđaju analizirajući tvoje gledalačke navike u prethodnih nekoliko meseci.

univerzalni vodic

* Davanje saglasnosti za uslove korišćenja uređaja Smart Hub i politiku privatnosti neophodno je pre upotrebe. ** Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona.

SmartThings

SmartThings pretvara tvoj televizor u čvorište za sve tvoje pametne kućne uređaje, od frižidera do mobilnog telefona. Obezbeđuje besprekornu interakciju i omogućava vam kontrolu i nadzor nad pametnim domom na inteligentan način.

Aplikacija SmartThings "Samo jedna aplikacija za sve"

Aplikacija SmartThings nudi i funkcije kao što su Univerzalni vodič, Daljinski upravljač, pa čak i podešavanje za Ambijentalni režim.

Sinhronizacija i deljenje sadržaja

Maksimalno iskoristi Samsung računarski oblak. Poveži besprekorno svoje Samsung pametne uređaje da bi se sinhronizovale fotografije. Sada možeš podeliti sa drugima svoje slike sa mobilnog telefona i uživati u njima na televizoru ili na ekranu frižidera.

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

 

 

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.
Plaćanje gotovinski Plaćanje pouzećem u gotovini 2,789.00 KM
Plaćanje gotovinski Plaćanje karticama jednokratno (sve banke) 2,789.00 KM
Plaćanje gotovinski Unicredit Bank - Visa Classic (2-24 rata) 3,067.90 KM / već od 127.83 KM/mj
Plaćanje gotovinski IntesaSanPaolo Bank - Visa Electron Inspire (2-12 rata) 3,067.90 KM / već od 255.66 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffaisen BANK - Mastercard Shopping (2-24 rata) 3,067.90 KM / već od 127.83 KM/mj
Plaćanje gotovinski American Express (2-12 rata) 3,067.90 KM / već od 255.66 KM/mj
Plaćanje gotovinski Diners (2-12 rata) 2,789.00 KM / već od 232.42 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sparkasse bank - MasterCard ShopAndFun (2-36 rata) 2,789.00 KM / već od 77.47 KM/mj
Plaćanje gotovinski BBI banka - Visa kupovna kartica (2-36 rata) 2,789.00 KM / već od 77.47 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sberbank BH - Cash Card (2-36 rata) 2,789.00 KM / već od 77.47 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffeisen BANK - VISA Magic Card (2-36 rata) 2,789.00 KM / već od 77.47 KM/mj
  • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
  • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
  • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
  • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

Pitanja i odgovori

U kontakt formi ispod nas možete pitati za sve potrebne informacije u vezi sa proizvodima, plaćanjima, dostavom i slično. Za brze odgovore i pomoć pri kupovini pozovite nas telefonski na 033 868 000!


Primaj posebne ponude direktno na svoj email.