SAMSUNG televizor 55Q6F QLED, 55" (140 cm), 4K Ultra HD, Smart, Srebreni

Dijagonala ekrana

Veličina
55"

Tip ekrana

Tip
QLED

Rezolucija

Rezolucija
4K Ultra HD (3840 × 2160) px

Smart

Smart
DA
Tizen 4.0

Garancija proizvoda GARANCIJA 24 mjeseca/mjeseci
Besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 150KM
Načini plaćana MOŽETE PLATITI: Pouzećem, karticama (na rate) virmanom. (Saznaj više...)

Specifikacije i detalji

Šifra proizvoda 003977
Model QE55Q6FNATXXH
Ekran 55" QLED / 4K Ultra HD (3840 × 2160) / 2800 PQI Hz
Ekran ostalo Q HDR 1000, HDR10+, PQI: 2800, Supreme UHD Dimming, Ultra Slim Array, Wide Viewing Angle
Smart DA, Operativni sistem: Tizen 4.0
Konektori Wi-FI: DA, HMDI x4, USB x2, LAN, Digitalni audioizlaz (optički), RF x1, CI, Anynet+ (HDMI-CEC)
Tjuneri Analogni, DVB-T2CS2 x 2
Audio Dolby Digital Plus, Dubokotonac, Multiroom Link, Blutooth Audio
Dimenzija / Težina Bez postolja: 1227 x 710 x 54 / S postoljem: 1227 x 779 x 247 (mm) / Težina: 23.5000 kg
Sadržaj u kutiji Daljinski upravljač, Baterije za daljinski, Stalak za TV, Strujno kablo, Uputstvo za upotrebu
Garancija 24 mjeseca/mjeseci

Q Colour

Pet reči – više od jedne milijardu boja. Gledaj omiljene emisije i filmove uz dosad najrealističnije, najvernije i najživopisnije boje. Posmatraj sve suptilne boje u svakom kadru, kao da si usred akcije.

QColor

Volumen boja

Q6F pruža 100%-ni volumen boja, odnosno maksimalno povećava opseg tačnih, bogatih i detaljnih boja koje možeš videti na televizoru.

volumen boja

Q Contrast

Uživajte u neometanoj zabavi. Pronađite sve suptilne detalje u najtamnijim kadrovima. Uz funkciju Q Contrast, videćeš sve najsitnije aspekte svakog kadra, čak i kad su upaljena sva svetla u prostoriji.

Q Contrast

Q HDR 1000 (HDR 10+)

Širi opseg osvetljenosti i kontrasta funkcije Q HDR 1000, pogonjene mehanizmom HDR10+, omogućava ti da gledaš režiserovim očima. Posmatrajte detalje koje ranije niste mogli, kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim kadrovima.

Dug radni vijek

Kvantne tačke QLED televizora su neorganskog porekla. To znači da ekran neće vremenom sagoreti, a izvanredne boje i detalji koje vidite danas ostaće nepromenjeni tokom vremena.

dug radni vijek

* Šta znači Screen Burn efekat? Screen Burn je trajno oštećenje delova TV-ekrana koji može nastati usled prikazivanja iste slike ili kadra duže vreme.** Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Q Engine

Spektakularan kvalitet QLED televizora pokreće neuporedivi Q Engine. On u tren oka analizira svaku scenu koju gledaš kako bi ti doneo odlične boje, kontrast i detalje.

q engine

Gledajte sliku, a ne televizor

Uveri se i sam kako Q6F može da izdigne tvoje gledalačko iskustvo svojom rafiniranom elegancijom i stilom.

Riješen problem sa kablovima

Q6F je tako dizajniran da se žice iz televizora ne vide. U samo tri koraka. 1. korak Uključi kabl u utičnicu. 2. korak Uvuci kablove u ugrađenu liniju sa zadnje strane.3. korak Uredno rasporedi kablove kroz postolje za TV.

Dekor

Ukrasi dnevnu sobu talasom boja. Postavi interaktivnu pozadinu koja se savršeno uklapa u vašu sredinu uz pomoć ambijentalnog režima.

Informacije

Primaj svakodnevne informacije kao što su vremenska prognoza, spoljna temperatura i najvažnije vesti uz interaktivnu pozadinu koja QLED ekranu daje efekat prozirnosti.

Fotografija

Oživi sve svoje uspomene. Pretvori dnevnu sobu u ličnu galeriju prikazivanjem fotografija sa svog mobilnog uređaja.

Muzika

Uživaj u pozadinskoj muzici u svakodnevnom životu. Samo pusti muziku govornom komandom ili putem mobilnog telefona priključenog preko BT veze.

Dizajn od 360°

Uživaj u sadržaju dok gledaš širi senzitivni ekran. Q6F ima jasni i minimalni dizajn od 360° koji tvoje oči fokusira baš na ono što najviše voliš.

 Dizajn 360

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

Stigni do zabave na brži, lakši i inteligentniji način. Lični pomoćnik koji ti pomaže, daljinski upravljač za kontrolu svega i jednostavno čvorište za kontrolu svih uređaja. Pretražuj manje, gledaj više. Uživanje u televiziji nikad nije bilo lakše.

Jedan daljinski upravljač

Lako kontroliši sve priključene uređaje i sadržaj preko samo jednog daljinskog upravljača. On poseduje i funkciju autodetekcije koja automatski spaja i označava sve priključene uređaje. Lako se pronalazi, lako se koristi. Samo jedan daljinski upravljač.

Jedan daljinski upravljač

Univerzalni vodič

Ne gubi vreme brinući o tome šta ćeš sledeće gledati. Univerzalni vodič ti pokazuje ne samo popularne emisije i sadržaje, već uz to posebno preporučuje sadržaje kakvi se tebi sviđaju analizirajući tvoje gledalačke navike u prethodnih nekoliko meseci.

univerzalni vodic

* Davanje saglasnosti za uslove korišćenja uređaja Smart Hub i politiku privatnosti neophodno je pre upotrebe. ** Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) zavise od modela i regiona.

SmartThings

SmartThings pretvara tvoj televizor u čvorište za sve tvoje pametne kućne uređaje, od frižidera do mobilnog telefona. Obezbeđuje besprekornu interakciju i omogućava vam kontrolu i nadzor nad pametnim domom na inteligentan način.

Aplikacija SmartThings "Samo jedna aplikacija za sve"

Aplikacija SmartThings nudi i funkcije kao što su Univerzalni vodič, Daljinski upravljač, pa čak i podešavanje za Ambijentalni režim.

Sinhronizacija i deljenje sadržaja

Maksimalno iskoristi Samsung računarski oblak. Poveži besprekorno svoje Samsung pametne uređaje da bi se sinhronizovale fotografije. Sada možeš podeliti sa drugima svoje slike sa mobilnog telefona i uživati u njima na televizoru ili na ekranu frižidera.

Govorni pomoćnik na televizoru

Kontroliši svoj televizor na inteligentniji način pomoću govornog pomoćnika. Tako je i lakše. Samo mu kaži da promeni kanal, potraži sadržaj i otvori tvoje aplikacije. On može i da kontroliše tvoje kućne IoT uređaje.

 

 

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.
Plaćanje gotovinski Plaćanje pouzećem u gotovini 1,689.00 KM
Plaćanje gotovinski Plaćanje karticama jednokratno (sve banke) 1,689.00 KM
Plaćanje gotovinski Unicredit Bank - Visa Classic (2-24 rata) 1,857.90 KM / već od 77.41 KM/mj
Plaćanje gotovinski IntesaSanPaolo Bank - Visa Electron Inspire (2-12 rata) 1,857.90 KM / već od 154.83 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffaisen BANK - Mastercard Shopping (2-24 rata) 1,857.90 KM / već od 77.41 KM/mj
Plaćanje gotovinski American Express (2-12 rata) 1,857.90 KM / već od 154.83 KM/mj
Plaćanje gotovinski Diners (2-12 rata) 1,689.00 KM / već od 140.75 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sparkasse bank - MasterCard ShopAndFun (2-36 rata) 1,689.00 KM / već od 46.92 KM/mj
Plaćanje gotovinski BBI banka - Visa kupovna kartica (2-36 rata) 1,689.00 KM / već od 46.92 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sberbank BH - Cash Card (2-36 rata) 1,689.00 KM / već od 46.92 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffeisen BANK - VISA Magic Card (2-36 rata) 1,689.00 KM / već od 46.92 KM/mj
 • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
 • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
 • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
 • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
 • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

Pitanja i odgovori

U kontakt formi ispod nas možete pitati za sve potrebne informacije u vezi sa proizvodima, plaćanjima, dostavom i slično. Za brze odgovore i pomoć pri kupovini pozovite nas telefonski na 033 868 000!
 • 1 pitanje/pitanja
 • po str.
 • Pitao: Mario Rajić
 • Datum: 16.03.2019.
Pitanje: Pozdrav. Da li je tv koristen na izlogu ili je potpuno nov?
Odgovor: Pozdrav Mario. Svi uređaji su u potpunosti novi (fabrički upakovani) i garantujemo da ste Vi pravi koji otvarate ambalažu televizora! U slučaju dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. (033 868 000).


Primaj posebne ponude direktno na svoj email.