Specifikacije

Model QE55Q8CNATXXH
Ekran 55" QLED / 4K Ultra HD (3840 × 2160) / 3200 PQI Hz
Ekran ostalo Q Color, Q Contrast, Q Viewing Angle, Q HDR 1500, HDR10+, PQI: 3300, Ultra Black, Supreme UHD Dimming, Ultra Slim Array, 360 design
Smart DA, Operativni sistem: Tizen 4.0
Konektori Wi-FI: DA, Kompozitni ulaz, HDMI x4, Komponentni ulaz, USB x3
Tjuneri Analogni, DVB T2/C/S2
Audio Dolby Digital Plus, Multiroom link, 4.1CH (Down Firing + Front Firing)40W, Woofer, Bluetooth audio
Dimenzija / Težina Sa postljem: 1225.5 x 786.3 x 300.6 (mm) / Težina: 21.0000 kg
Sadržaj u kutiji Smart Daljinski upravljač, Baterije za daljinski, Stalak za TV, Strujno kablo, Uputstvo za upotrebu
Garancija 24 mjeseca/mjeseci

Prekrasna slika, prekrasno se uklapa

Prekrasna slika

Q Color

Četiri riječi – više od milijardu boja. Gledajte svoje omiljene emisije i filmove u našim, dosad najrealističnijim, preciznijim i živopisnijim bojama. Vidjet ćete sve složene detalje boja u svakoj sceni baš kao da ste dio same radnje.

QColor

* QLED televizori ostvaruju 100 %-tni volumen boje, što je potvrđeno ispitivanjima svjetski priznatog udruženja za ispitivanja i dodjelu certifikata Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Q Contrast

Zabavljajte se neometano. Pronađite sve složene pojedinosti skrivene u najmračnijim scenama. Pomoću značajke Q Contrast bit će Vam vidljivi svi sićušni aspekti svake scene, čak i uz potpuno osvjetljenje u Vašoj sobi.

Q Contrast

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Širi raspon svjetline i kontrasta Q HDR 1500, pokretan pomoću HDR10+, omogućuje Vam da vidite očima redatelja. Vidite detalje koje ranije niste mogli vidjeti ni u najsvjetlijim ni u najtamnijim scenama.

Q HDR 1500

* Certifikacija može varirati ovisno o modelu. ** Najjača osvijetljenost slike može se razlikovati ovisno o modelu i veličini televizor.

Jedan nevidljiv spoj

Konačno! Sada sve, uključujući strujni kabel, može biti upravljano jednim, gotovo nevidljivim kabelom. Novi One Invisible Connection omogućuje Vam da Vaši uređaji povezivanjem na One Connect Box ne budu vidljivi. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor s pomoću 2018 Q7F.

Nema više crnog zaslona

Odmaknite se od norme crnih zaslona. Podignite interijer svojega doma potpuno novim ambijentalnim načinom rada.

Nema više crnog zaslona


 Rješenje jedne montaže

Donesite odluke o svojem dekoru prema sebi, a ne prema svojem televizoru. Rješenje jedne montaže QLED TV omogućuje Vam da svoj televizor stavite kamo god želite, kako god želite. Iskušajte razne stilove, bilo vješanjem na zid ili na više stalaka koje je lako promijeniti.

Inteligentan način uživanja u Vašem pametnom televizoru

Zabavite se na brži, jednostavniji i inteligentniji način. Osobni asistent koji pokriva Vas, daljinski upravljač za potpunu kontrolu te jednostavno središte koje kontrolira sve uređaje. Tražite manje, gledajte više. Uživanje u televiziji nikada nije bilo ovako jednostavno

 

 Jedan daljinski upravljač

Jednostavno kontrolirajte sve povezane uređaje i sadržaj samo jednim daljinskim upravljačem. Također ima značajku automatske detekcije koja automatski povezuje i označava sve povezane uređaje. Jednostavno pronalaženje, jednostavna upotreba. Samo jedan daljinski upravljač.

Jedan daljinski upravljač

* Stvarni proizvod i daljinski upravljač mogu se razlikovati u odnosu na prikazanu sliku.

 

SmartThings

SmartThings pretvara Vaš televizor u središte pametnih uređaja u Vašem domu, od hladnjaka pa do mobilnog telefona. Omogućuje Vam besprijekorne interakcije te kontrolu i praćenje Vašeg pametnog doma na inteligentan način.

SmartThings

* Uređaji kompatibilni s aplikacijom SmartThings mogu se razlikovati ovisno o regiji. ** Ova se funkcija može razlikovati ovisno o mobilnom i operativnom sustavu. *** Potrebno je preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.
Plaćanje gotovinski Plaćanje pouzećem u gotovini 3,429.00 KM
Plaćanje gotovinski Plaćanje karticama jednokratno (sve banke) 3,429.00 KM
Plaćanje gotovinski Unicredit Bank - Visa Classic (2-24 rata) 3,771.90 KM / već od 157.16 KM/mj
Plaćanje gotovinski IntesaSanPaolo Bank - Visa Electron Inspire (2-12 rata) 3,771.90 KM / već od 314.33 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffaisen BANK - Mastercard Shopping (2-24 rata) 3,771.90 KM / već od 157.16 KM/mj
Plaćanje gotovinski American Express (2-12 rata) 3,771.90 KM / već od 314.33 KM/mj
Plaćanje gotovinski Diners (2-12 rata) 3,429.00 KM / već od 285.75 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sparkasse bank - MasterCard ShopAndFun (2-36 rata) 3,429.00 KM / već od 95.25 KM/mj
Plaćanje gotovinski BBI banka - Visa kupovna kartica (2-36 rata) 3,429.00 KM / već od 95.25 KM/mj
Plaćanje gotovinski Sberbank BH - Cash Card (2-36 rata) 3,429.00 KM / već od 95.25 KM/mj
Plaćanje gotovinski Raiffeisen BANK - VISA Magic Card (2-36 rata) 3,429.00 KM / već od 95.25 KM/mj
  • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
  • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
  • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
  • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

Pitanja i odgovori

U kontakt formi ispod nas možete pitati za sve potrebne informacije u vezi sa proizvodima, plaćanjima, dostavom i slično. Za brze odgovore i pomoć pri kupovini pozovite nas telefonski na 033 868 000!


Primaj posebne ponude direktno na svoj email.