PREDNOSTI ONLINE KUPOVINE


Sigurna kupovina

Sigurna i brza kupovina

Garancija bezbjednosti surfanja i online kupovine na našem web shopu je SSL (Securty Socket Layer) koji pruža zaštitu trgovcima i kupcima u skladu s važećim standardima internet poslovanja. Kod kupovine na našem web shopu štitimo prava kupaca u skladu sa važećim propisima o zaštiti potrošača u BiH.

 

Najpovoljnije cijene

Najpovoljnije cijene

Kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu, jer online kupovina se UVIJEK isplati! Cijene dostupnih proizvoda ažuiriraju se svakodnevno.

 

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Dostava je BESPLATNA za sve proizvode koje od nas kupujete, uz dostavu Vaše narudžbe na kućnu adresu u roku 24/48h, bez obzira na grad ili mjesto u BiH.

 

Načini plaćanja

Plaćanje na rate

Omogučili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. Platiti možete GOTOVINOM (pouzećem, prilikom preuzmanja pošiljke), VIRMANOM (opštom uplatnicom) ili KARTICOM (jednokratno i na rate). Više o načinima plaćanja pogledajte na sljedećem linku: NAČINI PLAĆANJA

 

Ostale pogodnosti


 

Originalna garancija

Originalna garancija

Svaki proizvod koji kupite kod nas se isporučuje sa ORIGINALNOM garancijom proizvođača za našu zemlju, u okviru koje su osigurane sve usluge servisiranja koje podliježu garanciji.

 

Servis

Servis

Kako bi našim kupcima omogućili što jednostavnije servisiranje uređaja, omogućili smo jedinstvenu uslugu pod nazivom „POKUPI I VRATI.“ Ukoliko ustanovite da uređaj ne funkcioniše po propisanim standardima proizvođača, uređaj se šalje putem brze pošte u centralni ovlašteni servis. Kada uređaj bude popravljen (prema važećim propisima u BiH rok je 45 dana) isti će biti vraćen na Vašu adresu. Važno je napomenuti da je ova usluga POTPUNO BESPLATNA i da kupac ne snosi nikakve dodatne troškove unutar perioda važenja garancije.