Oduševljavajuće slike pune HD rezolucije i mnoštvo pametnih funkcija

DS630 prikazuje sjajne slike pune HD rezolucije jasnih i živopisnih boja, dok njegove pametne funkcije olakšavaju pronalaženje i dijeljenje sadržaja.

Panasonic DS630

my Home Screen

Personalizirani početni zaslon s pristupom svim željenim sadržajima.Sustav my Home Screen omogućuje sastavljanje prilagođenih zaslona s vezama na omiljene aplikacije i sadržaje. Uz to svaki član kućanstva može sastaviti osobni početni zaslon pa će svi moći mnogo brže i jednostavnije pronaći svoje omiljene sadržaje.

*Prikazane aplikacije i njihov položaj mogu se razlikovati od stvarnog zaslona, koji korisnik može prilagoditi.

Panasonic DS630

Pomoćnik za govorne naredbe

Samo recite svojem televizoru što želite da učini. Uz pomoćnik za govorne naredbe televizoru možete davati naredbe putem mikrofona na daljinskom upravljaču ili pametnom uređaju. Tako, primjerice, možete televizoru reći da potraži filmove u kojima glumi vaš omiljeni glumac, a ne morate sve te naredbe upisivati tipkanjem.

*Uz neke se modele ne isporučuje daljinski upravljač s dodirnom pločicom.

Panasonic DS630

Internetske aplikacije

Koristite brojne aplikacije na velikom zaslonu televizora. Televizori s podrškom za internetske aplikacije mogu se povezati s internetom radi pristupa širokom rasponu aplikacija, usluga s videozapisima na zahtjev i igrama pohranjenima u oblaku.

Panasonic DS630

Strujanje TV sadržaja u kući

Gledajte televizijske emisije u bilo kojoj prostoriji, bez antenske utičnice. Prošli su dani kada je televizor u kući morao biti postavljen u blizinu utičnice za antenu. Značajka strujanja TV sadržaja u kući pretvara zemaljske, satelitske i kabelske emisije u mrežna strujanja te ih prosljeđuje putem usmjerivača, pa omiljene televizijske emisije sada možete gledati gdje god želite, na drugom "klijentskom" televizoru i drugim uređajima.

*Ta funkcija možda neće biti primjenjiva uz nestabilne mrežne uvjete i za neke sadržaje.

Panasonic DS630

Prilagodljivo zatamnjenje pozadinskog osvjetljenja

Prikazuje i duboke nijanse crne boje u tamnim i raskošne boje u svijetlim prizorima. Televizori s prilagodljivim zatamnjenjem pozadinskog osvjetljenja kontinuirano analiziraju iduću scenu da bi automatski mogli prilagođavati intenzitet osvjetljenja radi optimalne kvalitete slike.

Panasonic DS630

Video
Veličina ekrana: 40"
Vrsta ekrana: LED
Rezolucija: 1080p Full HD (1920 x 1080)
Osvježenje slike (Hz): 1000 BMR
Ugao gledanja: 178
Format: 16:9
Ostale značajke: Visoki kontrast, Prilagodljivo zatamnjenje pozadinskog osvjetljenja, my Home Screen, my Stream, Pomoćnik za govorne naredbe, Govorno navođenje, EPG (elektronički raspored emitiranja), 27 jezika zaslonskog prikaza, Panasonic Media Center (aplikacija), TV Anywhere, Strujanje TV sadržaja u kući, Aplikacije Panasonic TV Remote, Swipe & Share, Internetske aplikacije, Web-preglednik, Jednostavno zrcaljenje, Teletekst 1000 stranica, Slika u slici, Način rada za hotele, Način rada Game Mode, Senzor ambijentalnog osvjetljenja
Tjuneri
Ugrađeni tjuneri: Analogni prijemnik, DVB-T/T2/DVB-C
Audio / Zvuk
Ukupna snaga (watt): 20
Broj zvučnika: 2
Audio tehnologija: VR-Audio True Surround, Dolby Audio
Povezanost i konektori
Povezanost: HDMI x 3, USB x 2, LAN ulaz, CI (Common Interface), Scart x 1, RCA Phono x 1, Digitalni audio izlaz (optički) x 1, Izlaz za slušalice x 1, Ugrađeni bežični LAN, Jednostavno zrcaljenje, DLNA, Bluetooth, VIERA veza (HDMI CEC)
Internet
WI-FI: DA
Smart: DA
Operativni sistem: Panasonic
Ostalo
Model: TX-40DS630E
Dimenzije (mm): 904 x 518 x 47
Težina (kg): 12.0000
Boja: Siva
Energetska klasa: A+
Garancija (mjeseci): 24
Pripadajući sadržaj u kutiji: Daljinski upravljač, strujni kabal za napajanje, stolni nosač, Baterije za daljinski upravljač

Pouzećem Maestro MasterCard Visa American Express Diners

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.


1. Gotovinom

Plaćanje gotovinom Vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete lično na našoj adresi.

CIJENA: 969.00 KM


2. Karticom jednokratno

Kartice koje prihvatamo: MasterCard, Maestro, Visa, AmericanExpress, Dinners - svih banaka.

CIJENA: 969.00 KM


3. Karticom do 12 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 12 rata su:

 • Unicredit Bank - Visa Classic: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • Unicredit Bank - MasterCard revolving: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • Unicredit Bank - Visa revolving: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • Unicredit Bank - Zlatna Visa revolving: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • Intesa San Paolo Bank - Visa Electron Inspire: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • American Express: CIJENA: 1,065.90 KM / 88.83 MJ. KM
 • Diners: CIJENA: 969.00 KM / 80.75 MJ. KM

4. Karticom do 36 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 36 rata su:

 • Sparkasse bank - MasterCard Shop&Fun.
 • BBI banka - Visa kupovna kartica.
 • Sberbank BH - Kartica na rate - Cash Card
 • Raiffeisen bank - VISA Magic Card

CIJENA: 969.00 KM

Prilikom plaćanja jednom od navedenih kartica svaki iznos kupovine biće podijeljen na već ranije definisan broj rata dogovoren sa Vašom bankom (do 36 rata maksimalno), a u zavisnosti od potrošenog iznosa. Kod plaćanja nije potrebno birati broj rata!


5. Virmanom/Općom uplatinom

Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, banci ili pošti. Sve informacije vezane za za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.

CIJENA: 969.00 KM

Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.

Imate isti ili sličan televizor? Napišite svoje mišljenje i pomozite ostalim posjetiteljima da jasnije vide prednosti i mane televizora za koji su zainteresovani.

Samo registrovani korisnici mogu pisati komentare. Molimo Vas, prijavite se ili registrirajte.

 • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
 • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
 • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  (Uz svaki uređaj izdajemo vam fiskalni račun i ovjerenu garanciju)
 • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (24h/ 48h).
 • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  (Rok za ostvarivanje ovog prava važi od datuma na izdanom maloprodajnom računu)
 • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.


Primaj posebne ponude direktno na svoj email.