Zašto kupiti od nas?

Naša ideja bila je da napravimo jedno centralno mjesto na kojem bi objedinili cjelokupnu ponudu televizora i učinili ih podjednako dostupnim svim kupcima koji žive u Bosni i Hercegovini.

Web stranica Televizori.ba je urađena po najvišim standardima u oblasti web dizajna s ciljem da našim kupcima i posjetiteljima omogućimo jednostavno i brzo pretraživanje, pružimo prave informacije i priliku da u širokoj ponudi televizora odaberu model koji im najviše odgovara.

Ono što nas čini drugačijima

1. Najveća i najpotpunija ponuda

Televizori.ba objedinjuje cjelokupnu tržišnu ponudu televizora na jednom mjestu. Kako bi korisnicima olakšali snalaženje u moru informacija, u sklopu online prezentacije sve uređaje smo razvrstali po kategorijama, uz dodatne filtere koji kupcu daju mogućnost bržeg i jednostavnijeg pretraživanja s ciljem pronalaženja željnog modela.

2. Uvijek odlične cijene

Razlog je jednostavan - robu nabavljamo direktno od dobavljača, asortiman raspoloživih uređaja sa aktuelnim cjenama je ažuriran na dnevnoj osnovi, bez visokih troškova zakupnine poslovnih prostorija, što cijene naših uređaja čini povoljnijim nego u klasičnim prodavnicama.

3. Besplatna dostava

Svi uređaji su dostupni pod jednakim uslovima na području cijele BiH. Dostava je POTPUNO BESPLATNA I SIGURNA, te sve uređaje dostavljamo u roku od 24h, odnosno 48h. Izuzetak je ako dan isporuke pada u neradni dan ili dane vikenda.

4. Garancija i servis

Radimo isključivo sa originalnim uređajima uvezenim u skladu sa važećom pravnom regulativom i pravilima poslovanja u BiH. Svaki televizor u našoj ponudi ima 100% originalnu garanciju i dokumentaciju. Servisiranje uređaja povjereno je isključivo ovlaštenim serviserima, pri čemu garantujemo potpuno poštivanje načela originalnih dijelova i uslova popravke uređaja.

5. Različiti načini plaćanja

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. Platiti možete: pouzećem, virmanom, karticom jednokratno, karticom od 2 od 36 rata. Detalje načina plaćanja možete pregledati ovdje

6. Sigurnost online kupovine

Sigurnost kupovine i prodaje putem interneta naš je prioritet i na njemu je zasnovan cijeli koncept našeg poslovanja. Iz tog razloga, sigurnosti plaćanja posvjećujemo posebnu pažnju. Detalje sigurnosti plaćanja možete pogledati ovdje.

7. Znamo sve o televizorima

Veliki smo ljubitelji tehnologije, predani poslu koji obavljamo i imamo višegodišnje iskustvo u prodaji potrošačke elektronike. 

Imate pitanje? Naša stručna korisnička podrška stoji raspolaganju za sve Vaše upite. Pišite nam ili nas nazovite - odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.