PREDNOSTI ONLINE KUPOVINE


Sigurna kupovina

Sigurna kupovina

Garancija bezbjednosti surfanja i online kupovine na našem web shopu je SSL (Securty Socket Layer) koji pruža zaštitu trgovcima i kupcima u skladu s važećim standardima internet poslovanja. Kod kupovine na našem web shopu štitimo prava kupaca u skladu sa važećim propisima o zaštiti potrošača u BiH.

 

Najpovoljnije cijene

Najpovoljnije cijene

Cijene dostupnih proizvoda ažuiriraju se svakodnevno. Kupujte po najpovoljnijim cijenama u BiH, jer online kupovina se UVIJEK isplati!

 

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Dostava je BESPLATNA za sve proizvode koje od nas kupujete, uz dostavu Vaše narudžbe na kućnu adresu u roku 24/48h, bez obzira na grad ili mjesto u BiH.

 

Originalna garancija

Originalna garancija

Svaki proizvod koji kupite kod nas se isporučuje sa ORIGINALNOM garancijom proizvođača za našu zemlju, u okviru koje su osigurane sve usluge servisiranja koje podliježu garanciji.

 

Ostale pogodnosti


 

Načini plaćanja

Načini plaćanja

Omogučili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. Platiti možete GOTOVINOM (pouzećem, prilikom preuzmanja pošiljke), VIRMANOM (opštom uplatnicom) ili KARTICOM (jednokratno i na rate). Više o načinima plaćanja pogledajte na sljedećem linku: NAČINI PLAĆANJA

 

Servis

Servis

Kako bi našim kupcima omogućili što jednostavnije servisiranje uređaja, omogućili smo jedinstvenu uslugu pod nazivom „POKUPI I VRATI.“ Ukoliko ustanovite da uređaj ne funkcioniše po propisanim standardima proizvođača, uređaj se šalje putem brze pošte u centralni ovlašteni servis. Kada uređaj bude popravljen (prema važećim propisima u BiH rok je 45 dana) isti će biti vraćen na Vašu adresu. Važno je napomenuti da je ova usluga POTPUNO BESPLATNA i da kupac ne snosi nikakve dodatne troškove unutar perioda važenja garancije.