Televizori.ba - kupovina televizora počinje ovdje!

Televizori.ba je novi specijalizovani web shop za prodaju televizora na području Bosne i Hercegovine.

Prateći nove komunikacijske trendove i razvoj u svijetu digitalnog poslovanja, odlučili smo da kupcima u BiH ponudimo jednostavnu, brzu i sigurnu kupovinu putem interneta, bez obzira gdje se nalaze – 24 sata dnevno.

U našoj širokoj ponudi imamo televizore najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su SAMSUNG, LG, SONY, PHILIPS, TOSHIBA, VIVAX, TESLA.

Kako bi naši posjetitelji i kupci bez problema pronašli odgovarajući model televizora i uporedili njegove karakteristike sa drugim modelima u ponudi, web stranicu smo učinili preglednom i jednostavnom za korištenje. TV uređaje smo razvrstali po kategorijama i ugradili dodatne filtere koji kupcima pomažu da što brže i jednostavnije pronađu odgovarajući model.

Web shop je urađen po najvišim standardima u oblasti interneta i web dizajna, a naš tim stručnjaka u oblasti informacionih tehnologija kontinuirano radi na poboljšavanju i unapređenju web rješenja.

Zadovoljstvo kupaca je visoko na listi prioriteta u našem poslovanju. Cijenimo Vaše vrijeme i stoga Vam želimo pružiti najbolju uslugu i podršku kako bi Vaša kupovina bila što jednostavnija, povoljnija i ugodnija. Savjeti našeg stručnog osoblja sigurno će Vam pomoći pri odabiru i kupovini željenog proizvoda.

Svakodnevnim ažuriranjem podataka na našoj web stranici pružamo Vam pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama.

Misija i vizija

Misija

Ponuditi kupcima u BiH uređaje vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni te pružiti najbolju uslugu i podršku.

Vizija

Postati centralno mjesto za online kupovinu televizora.

Informacije o firmi

ORSA d.o.o.
Džemala Bijedića 185 (Hotel Radon Plaza u Nedžarićima), Sarajevo, 71000
ID: 202049150004
PDV: 202049150004
Registrovano kod Općnskog suda u Sarajevu
Rješenje o registraciji OPU-IP-888/14
Adresa elektronske pošte: info@orsa.ba
Info telefon: 033 843 843
Radno vrijeme operatora: Ponedjeljak – Petak: od 8:00h do 17:00h
Direktor: Orhan Hadžipirić

Web shop televizori.ba je otvoren za narudžbe 0 - 24, 24/7, 365 dana u godini, vikendom i praznicima.