OBAVJEŠTENJE: Poštovani posjetitelji i kupci, zbog preseljenja usluga telefonije na novog operatera, telefonski broj 033 843 843 neće biti u funkciji do petka (20.10.2017.)! Novi broj na koji nas možete pozvati je 033 765 370. Hvala na razumjevanju.

NAČINI PLAĆANJA


Pouzećem Maestro MasterCard Visa American Express Diners

Omogućili smo različite načine plaćanja, prema željama i potrebama naših kupaca. U budućnosti planiramo proširiti mogućnosti plaćanja, a u ovom trenutku mogući su sljedeći načini plaćanja.

 

1.

Gotovinom

Plaćanje gotovinom Vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na željenu adresu, i to tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje gotovinom je moguće i u slučaju da ste odlučili da proizvod preuzmete lično na našoj adresi.

 

2.

Karticom jednokratno

Kartice koje prihvatamo: MasterCard, Maestro, Visa, AmericanExpress, Dinners - svih banaka.

 

3.

Karticom do 12 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 12 rata su:

 • Unicredit Bank - Visa Classic: na rate do 12 mj.
 • Unicredit Bank - MasterCard revolving: na rate do 12 mj.
 • Unicredit Bank - Visa revolving: na rate do 12 mj.
 • Unicredit Bank - Zlatna Visa revolving: na rate do 12 mj.
 • Intesa San Paolo Bank - Visa Electron Inspire: na rate do 12 mj.
 • American Express: na rate do 12 mj.
 • Diners: na rate do 12 mj.

Cijenu i ratu možete vidjeti za svaki proizvod u našoj ponudi tako što ćete otići na željeni proizvod potom kliknuti na dugme "NAČINI PLAĆANJA".

 

4.

Karticom do 36 rata

Kartice sa kojima možete platiti do 36 rata su:

 • Sparkasse bank - MasterCard Shop&Fun:na rate do 36 mj.
 • BBI banka - Visa kupovna kartica:na rate do 36 mj.
 • Sberbank BH - Kartica na rate - Cash Card:na rate do 36 mj.
 • Raiffeisen bank - VISA Magic Card:na rate do 36 mj.

Prilikom plaćanja jednom od navedenih kartica svaki iznos kupovine biće podijeljen na već ranije definisan broj rata dogovoren sa Vašom bankom (do 36 rata maksimalno), a u zavisnosti od potrošenog iznosa. Kod plaćanja nije potrebno birati broj rata!

 

5.

Virmanom/Općom uplatinom

Narudžbu plaćate virmanom/općom uplatinom: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, banci ili pošti. Sve informacije vezane za za plaćanje ćete dobiti po završetku narudžbe na Vašu email adresu.

Potrebno je kod načina plaćanja odabrati plaćanje e-bankingom/virmanom.

 

 

100% SIGURNO PLAĆANJE


PikPay (UniCredit bank) i Intesa San Paolo Banka vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom.

Usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.